Marco Schuitmaker wint twee Buma NL Awards voor Engelbewaarder: Een dubbele overwinning voor de Nederlandse artiest

Marco Schuitmaker heeft twee Buma NL Awards gewonnen voor Engelbewaarder, zijn nieuwste album. Het is een dubbele overwinning voor de Nederlandse artiest, die de prijs won voor beste album en beste single.

De Buma NL Awards zijn een jaarlijkse prijs die wordt uitgereikt aan Nederlandse artiesten die een bijzondere prestatie hebben geleverd op muzikaal gebied. De prijs is een erkenning van de kwaliteit en originaliteit van de muziek die door Nederlandse artiesten wordt gemaakt.

Engelbewaarder is het vierde album van Marco Schuitmaker. Het is een verzameling van elf nummers die de luisteraar meeneemt op een reis door verschillende stijlen en genres. De nummers laten de kracht en emotie van Marco’s stem zien, waardoor het album een unieke ervaring is.

De twee Buma NL Awards zijn een grote erkenning voor Marco Schuitmaker en zijn muziek. Het is een bevestiging dat hij een van de meest veelbelovende artiesten in Nederland is. Met deze dubbele overwinning laat hij zien dat hij de toekomst van de Nederlandse muziekindustrie vormgeeft.

Het is duidelijk dat Marco Schuitmaker een grote prestatie heeft geleverd met Engelbewaarder. De twee Buma NL Awards zijn een bevestiging dat hij een talentvolle artiest is die de muziekwereld verrijkt met zijn originele en krachtige muziek.