Marcelino stapt op als trainer van Marseille na zeven duels in chaos bij Ajax-tegenstander

Marcelino heeft besloten om op te stappen als trainer van Olympique Marseille na zeven duels in chaos bij Ajax-tegenstander. De Spaanse coach kwam in augustus naar de Franse club, maar heeft nu besloten dat het tijd is om te vertrekken.

Marcelino had een moeilijke start bij Marseille. De club verloor twee van de eerste vier wedstrijden onder zijn leiding en staat momenteel op de achtste plaats in de Ligue 1. Bovendien had de club ook problemen bij de Europa League-wedstrijd tegen Ajax.

De club verloor de wedstrijd met 4-1, maar er was ook veel chaos in het stadion. Er waren veel incidenten tussen de supporters van beide clubs en er werden ook vuurwerkbommen afgestoken. De UEFA heeft nu een onderzoek ingesteld naar de gebeurtenissen.

Marcelino heeft nu besloten dat het tijd is om te vertrekken. Hij heeft gezegd dat hij niet langer in staat is om de club te leiden en dat hij zijn contract heeft opgezegd. Het is nog niet bekend wie zijn opvolger zal worden, maar er wordt gezegd dat de club al een lijst met kandidaten heeft samengesteld.

Het is een trieste dag voor Marseille, maar Marcelino’s beslissing laat zien dat hij verantwoordelijkheid neemt voor wat er gebeurd is. Het is nu aan de club om een nieuwe trainer te vinden die de club weer op de juiste koers kan zetten.