Mannsverk en Sosa maken debuut in Ajax-basis tijdens uitwedstrijd tegen FC Twente

Mannsverk en Sosa maken debuut in Ajax-basis tijdens uitwedstrijd tegen FC Twente

Ajax heeft voor de uitwedstrijd tegen FC Twente twee nieuwe spelers in de basisopstelling gezet. De 19-jarige verdediger Perr Schuurs en de 18-jarige aanvaller Lassina Traoré maken hun debuut in het eerste elftal van Ajax.

Perr Schuurs is afkomstig uit de jeugdopleiding van Fortuna Sittard. Hij heeft al meerdere keren in het Nederlands elftal gespeeld en is een belangrijke speler voor de club. Schuurs is een sterk verdediger met een goed overzicht en een goede techniek.

Lassina Traoré komt uit Burkina Faso en speelde voor het jeugdelftal van Ajax. Hij is een aanvaller met veel snelheid en techniek. Traoré is een zeer beloftevolle speler en wordt door veel mensen als een toekomstige ster gezien.

Het debuut van deze twee jonge spelers is een teken dat Ajax zich steeds meer richt op de toekomst. De club wil jonge talenten de kans geven om te laten zien wat ze kunnen en zo het team versterken.

Het is dus duidelijk dat Ajax steeds meer vertrouwen heeft in jonge spelers. Het zal interessant zijn om te zien hoe Schuurs en Traoré zich gedragen tijdens de wedstrijd tegen FC Twente. Als ze hun kunnen bewijzen, zou dit een grote stap vooruit zijn voor Ajax.