Mancini klaagt bondsvoorzitter aan over zijn ontslag bij Italië: 'Hij had me kunnen behouden'

Mancini klaagt bondsvoorzitter aan over zijn ontslag bij Italië: ‘Hij had me kunnen behouden’

Roberto Mancini heeft de Italiaanse bondsvoorzitter Carlo Tavecchio aangeklaagd over zijn ontslag als bondscoach van het Italiaanse nationale voetbalteam. Mancini, die de afgelopen vier jaar de leiding had over het team, werd ontslagen na een teleurstellend WK-kwalificatiekampioenschap.

Mancini stelt dat Tavecchio hem had kunnen behouden als bondscoach, maar dat hij dit niet heeft gedaan. Hij stelt dat hij niet de enige was die verantwoordelijk was voor de slechte prestaties van het team. Mancini voegde eraan toe dat hij niet de enige was die verantwoordelijk was voor de slechte prestaties van het team, maar dat er ook andere factoren waren die een rol speelden.

Mancini stelt dat Tavecchio hem niet de kans heeft gegeven om zijn werk te doen. Hij stelt dat hij meer tijd had moeten krijgen om het team te verbeteren. Mancini is van mening dat Tavecchio hem onrechtvaardig heeft behandeld door hem te ontslaan zonder hem de kans te geven om zijn werk te doen.

Tavecchio heeft nog niet gereageerd op de aanklacht van Mancini. Het is nog onduidelijk of hij de aanklacht serieus zal nemen of dat hij zal proberen deze af te wijzen. Wat duidelijk is, is dat Mancini teleurgesteld is over zijn ontslag en dat hij vindt dat Tavecchio hem had kunnen behouden als bondscoach.