Man komt om bij vuurwerkincident in Haarlem

Afgelopen dinsdagavond is er een tragisch vuurwerkincident gebeurd in Haarlem. Een man is om het leven gekomen door een ongeluk met vuurwerk. Het incident vond plaats in de wijk Schalkwijk, waar de man woonde.

Volgens de politie was de man bezig met het afsteken van vuurwerk toen het ongeluk gebeurde. Het is nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is, maar het lijkt erop dat er een fout gemaakt is bij het afsteken van het vuurwerk. De man raakte ernstig gewond en is kort daarna overleden.

Het incident heeft veel verdriet en schok veroorzaakt bij de mensen in de buurt. De politie heeft een onderzoek gestart om de exacte oorzaak van het ongeluk te achterhalen. Ook wordt er gekeken of er sprake was van onverantwoordelijk gebruik van vuurwerk.

De gemeente Haarlem heeft laten weten dat ze hun medeleven uitspreken naar de familie en vrienden van de man. Ook roepen ze iedereen op om verantwoordelijk om te gaan met vuurwerk. Vuurwerk mag alleen afgestoken worden door volwassenen en altijd onder toezicht.

Het tragische incident laat zien dat vuurwerk gevaarlijk kan zijn als het niet op de juiste manier wordt gebruikt. Iedereen wordt daarom opgeroepen om verantwoordelijk om te gaan met vuurwerk en om altijd de veiligheidsvoorschriften te volgen.