Man gearresteerd als verdachte van betrokkenheid bij aanslag op Zweedse in Brussel

Afgelopen maandag is er een man gearresteerd in verband met een aanslag op een Zweedse vrouw in Brussel. De man werd in de buurt van het station van Brussel-Noord gearresteerd.

De Zweedse vrouw werd op zondagavond tijdens een wandeling in het centrum van Brussel aangevallen. Ze werd meerdere keren gestoken met een mes en raakte ernstig gewond. Ze is naar het ziekenhuis gebracht en haar toestand is stabiel.

De politie heeft de man gearresteerd op basis van camerabeelden die de aanval op de vrouw hebben vastgelegd. De man is ondervraagd en er wordt momenteel onderzoek gedaan naar de mogelijke betrokkenheid bij de aanslag.

De politie heeft nog geen verklaring gegeven over de identiteit van de verdachte of over de mogelijke motieven voor de aanslag. Er wordt verwacht dat er meer informatie naar buiten zal komen in de komende dagen.

De aanslag op de Zweedse vrouw is een schokkende gebeurtenis in Brussel. Het is een herinnering aan de gevaren die mensen lopen als ze door de straten van de stad lopen. De politie doet er alles aan om ervoor te zorgen dat dergelijke incidenten niet meer voorkomen.