Man die onkruid verwijderde in parkje vrijgesproken van aantasting openbare orde

Een man uit de stad Utrecht is vrijgesproken van aantasting van de openbare orde nadat hij onkruid verwijderde uit een parkje. De man had het onkruid verwijderd omdat hij het parkje mooier wilde maken. Hij had geen toestemming van de gemeente om dit te doen.

De man werd aangeklaagd voor aantasting van de openbare orde, maar de rechter vond dat het verwijderen van onkruid geen strafbaar feit is. De rechter zei dat het verwijderen van onkruid een goedbedoelde daad was en dat de man niet had gehandeld met kwade bedoelingen.

De rechter benadrukte dat het belangrijk is om toestemming te vragen voordat je iets doet in een park of ander openbaar gebied. Hij zei ook dat het verstandig is om contact op te nemen met de gemeente als je iets wilt doen in een openbaar gebied.

De man was blij met de uitspraak van de rechter en zei dat hij alleen maar wilde helpen om het park mooier te maken. Hij benadrukte dat hij geen kwaad in de zin had en dat hij alleen maar wilde helpen.

De uitspraak van de rechter laat zien dat goedbedoelde daden niet altijd strafbaar hoeven te zijn. De rechter benadrukte ook dat het belangrijk is om toestemming te vragen voordat je iets doet in een openbaar gebied.