Man (36) overleden na vuurwerkongeval in Limburg, tweede persoon gewond

Afgelopen zaterdag is er een tragisch ongeval gebeurd in Limburg waarbij een 36-jarige man is overleden. Een tweede persoon raakte gewond. Volgens de politie is het ongeval veroorzaakt door vuurwerk.

Het ongeval gebeurde rond 21:00 uur in de buurt van de stad Roermond. De 36-jarige man uit Roermond is ter plaatse overleden, terwijl een tweede persoon gewond raakte. De politie heeft aangegeven dat het ongeval is veroorzaakt door vuurwerk.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval. Er zijn getuigen gehoord en er wordt gekeken naar bewijsmateriaal. De politie heeft aangegeven dat er nog geen conclusies zijn getrokken over wat er precies is gebeurd.

Het is nog niet bekend of er sprake was van illegaal vuurwerk of dat er gewoon sprake was van een ongeluk. De politie heeft aangegeven dat het onderzoek nog gaande is en dat er meer informatie naar buiten zal komen als de resultaten van het onderzoek bekend zijn.

Het is een tragisch ongeval waarbij een 36-jarige man is omgekomen. Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van de overledene. We hopen dat de tweede persoon die gewond raakte snel herstelt.