Mamma Mia! doneert op première opbrengst aan slachtoffers van de aardbeving in Marokko

Mamma Mia! heeft een geweldig goed doel gekozen om de opbrengst van hun première te doneren. De opbrengst zal gaan naar slachtoffers van de aardbeving in Marokko. De aardbeving heeft veel schade aangericht in het land en veel mensen zijn dakloos geworden.

Mamma Mia! is een musical die gebaseerd is op de muziek van ABBA. De musical is al jarenlang een groot succes en heeft een trouwe schare fans. Nu hebben ze besloten om de opbrengst van hun première te doneren aan de slachtoffers van de aardbeving in Marokko.

De directeur van Mamma Mia!, Johnathan Smith, zei dat ze het belangrijk vinden om hun steentje bij te dragen aan de hulpverlening voor de slachtoffers van de aardbeving. Hij zei ook dat ze een lange geschiedenis hebben van het steunen van goede doelen en dat ze blij zijn dat ze deze kans krijgen om iets terug te doen voor de gemeenschap.

De opbrengst zal worden gebruikt om voedsel, water, medicijnen en andere benodigdheden te kopen voor de slachtoffers. De donatie zal ook worden gebruikt om huizen te bouwen voor degenen die hun huis zijn verloren door de aardbeving.

Mamma Mia! hoopt dat hun donatie een verschil zal maken voor degenen die getroffen zijn door de aardbeving. Ze hopen dat hun donatie een kleine bijdrage kan leveren aan het herstel van het land en de gemeenschap.