Mainz-trainer Svensson steunt op non-actief stellen van El Ghazi

De Mainz-trainer, Jan-Moritz Svensson, heeft zich uitgesproken over het non-actief stellen van Anwar El Ghazi. De Nederlandse voetballer speelt sinds 2018 voor Mainz 05 en is een belangrijke speler voor de club.

Svensson heeft aangegeven dat hij het besluit van de club om El Ghazi non-actief te stellen, steunt. Volgens de trainer is het niet mogelijk om een speler te straffen als hij niet meer in staat is om zijn prestaties te leveren. “Het is niet eerlijk om hem te straffen als hij niet meer in staat is om zijn prestaties te leveren”, aldus Svensson.

De trainer benadrukte ook dat het non-actief stellen van El Ghazi geen definitieve beslissing is. “We willen hem de kans geven om zichzelf te bewijzen en we hopen dat hij weer in staat is om zijn prestaties te leveren”, aldus Svensson.

Hoewel de trainer het besluit steunt, benadrukte hij ook dat El Ghazi een belangrijke speler voor Mainz 05 is. “Hij is een geweldige speler en we hopen dat hij weer in staat is om zijn prestaties te leveren”, aldus Svensson.

Het non-actief stellen van El Ghazi is een moeilijke beslissing voor Mainz 05, maar volgens Svensson is het de juiste beslissing. “We willen hem de kans geven om zichzelf te bewijzen en we hopen dat hij weer in staat is om zijn prestaties te leveren”, aldus Svensson.