Maguire verdedigt Henderson tegen uitgescholden fans: 'Echte supporters zijn niet beledigend'

Maguire verdedigt Henderson tegen uitgescholden fans: ‘Echte supporters zijn niet beledigend’

Manchester United-captain Harry Maguire heeft zijn teamgenoot en doelman David Henderson verdedigd tegen een aantal fans die hem uitscholden na de 1-1 gelijkspel tegen West Ham United. Maguire, die de leiding had over het team, sprak na de wedstrijd met Henderson en zei dat hij zich niet moest laten beledigen door de fans.

Maguire vertelde aan Sky Sports: “Ik heb met David gesproken en ik heb gezegd dat hij zich niet moet laten beledigen. Echte supporters zijn niet beledigend. We hebben een geweldige groep supporters die ons altijd steunen en we waarderen dat.”

Henderson had een moeilijke wedstrijd, waarin hij twee doelpunten tegen kreeg. De eerste goal was een schot van Jesse Lingard dat door de verdediging werd gemist, terwijl de tweede goal een penalty was die door Declan Rice werd gescoord.

Na de wedstrijd werd Henderson uitgescholden door een aantal fans, maar Maguire stond op om hem te verdedigen. Hij zei dat Henderson een geweldige keeper is en dat hij er alles aan doet om Manchester United te helpen.

Maguire’s actie toont aan dat hij een geweldige leider is en dat hij zijn teamgenoten steunt. Hij is een voorbeeld voor andere spelers en laat zien dat je altijd voor elkaar moet opkomen, ook als het moeilijk wordt.