Madonna-optreden in Amsterdam duurt lang, fans vertrekken vroeg

Madonna-optreden in Amsterdam duurt lang, fans vertrekken vroeg

Het optreden van Madonna in Amsterdam was een grote hit, maar veel fans hebben het optreden vroeg verlaten. De show duurde meer dan twee uur, wat langer was dan de meeste fans hadden verwacht. Veel mensen hadden al een lange reis gemaakt om de show te zien, maar na twee uur waren ze moe en wilden ze naar huis.

Sommige fans zijn boos omdat ze dachten dat de show korter zou zijn. Ze vonden dat Madonna niet genoeg respect toonde voor haar fans door zo lang op het podium te blijven. Anderen vonden het geweldig dat ze zo lang op het podium stond, maar waren gewoon moe na twee uur.

Veel fans waren ook teleurgesteld omdat Madonna geen toegift gaf. De show was al zo lang, dat de meeste mensen al vertrokken waren voordat de toegift begon. Sommige fans vonden het jammer dat ze de toegift niet konden zien, maar anderen vonden het prima omdat ze al moe waren.

Het optreden van Madonna was een grote hit, maar veel fans hebben het optreden vroeg verlaten omdat het zo lang duurde. Sommige fans waren boos omdat ze dachten dat de show korter zou zijn, terwijl anderen gewoon moe waren na twee uur. Veel fans waren ook teleurgesteld omdat Madonna geen toegift gaf, maar anderen vonden het prima omdat ze al moe waren.