Luton-voetballer Lockyer ontslagen uit het ziekenhuis na vier dagen na hartstilstand

Luton-voetballer Jordan Lockyer is ontslagen uit het ziekenhuis na vier dagen na een hartstilstand. De 21-jarige voetballer had een hartstilstand tijdens een training met Luton Town FC op maandag.

De club heeft bevestigd dat Lockyer is ontslagen uit het ziekenhuis en is teruggekeerd naar zijn familie. De club heeft ook bevestigd dat hij in goede gezondheid is en dat hij de juiste medische zorg heeft gekregen.

De club heeft ook een verklaring uitgegeven waarin wordt gezegd dat Lockyer “een enorme schok” heeft gehad, maar dat hij “goed herstelt”. De club heeft ook gezegd dat ze blij zijn dat hij terug is bij zijn familie en dat ze blijven hopen dat hij volledig herstelt.

De club heeft ook aangeboden om Lockyer te helpen bij zijn herstel en om hem te ondersteunen in deze moeilijke tijd. De club heeft ook aangeboden om hem te helpen bij het vinden van de juiste medische zorg en om hem te helpen bij het vinden van de juiste ondersteuning.

De club heeft ook aangeboden om Lockyer te helpen bij het vinden van een nieuwe club als hij besluit om terug te keren naar de voetbalwereld. De club heeft ook aangeboden om hem te helpen bij het vinden van een nieuwe carrière als hij besluit om de voetbalwereld te verlaten.

Het is duidelijk dat de club erg betrokken is bij Lockyer’s herstel en dat ze er alles aan doen om hem te helpen. We wensen Lockyer veel sterkte toe bij zijn herstel en hopen dat hij snel weer op de voetbalvelden terug kan keren.