Lukas Gage, bekend van You, gaat na een huwelijk van een half jaar scheiden.

Lukas Gage, bekend van de Netflix-serie You, gaat na een huwelijk van een half jaar scheiden. De acteur maakte het nieuws bekend via zijn Instagram-account.

Gage kondigde aan dat hij eind vorig jaar getrouwd was met zijn verloofde, maar dat het huwelijk helaas niet heeft gewerkt. “Het is met veel pijn in mijn hart dat ik jullie moet vertellen dat mijn huwelijk van een half jaar niet heeft gewerkt,” schreef hij. “We hebben ons best gedaan om het te laten werken, maar helaas hebben we besloten om uit elkaar te gaan.”

Gage ging verder met te zeggen dat hij en zijn ex-verloofde nog steeds vrienden zijn en dat ze samen verder willen gaan als goede vrienden. “We zullen altijd van elkaar blijven houden en respecteren,” schreef hij. “We zullen altijd vrienden blijven en hopen dat iedereen ons respecteert in deze moeilijke tijd.”

Het is duidelijk dat Gage erg geraakt is door de situatie. Hij sloot zijn bericht af met de woorden: “Ik ben dankbaar voor de liefde en steun die ik van mijn familie en vrienden heb ontvangen. Ik waardeer het meer dan woorden kunnen uitdrukken.”

Het is duidelijk dat Gage een moeilijke tijd doormaakt, maar hij lijkt er klaar voor te zijn om verder te gaan met zijn leven. We wensen hem alle sterkte toe bij deze moeilijke tijd.