Lizzo wordt opnieuw beschuldigd van onveilige werksomstandigheden tijdens haar tournee

Lizzo heeft opnieuw te maken met beschuldigingen van onveilige werksomstandigheden tijdens haar tournee. De Amerikaanse zangeres en rapper werd voor het eerst beschuldigd van deze praktijken in juli 2019, toen een voormalig lid van haar crew beweerde dat hij onder slechte omstandigheden had gewerkt.

De beweringen werden opnieuw herhaald door een andere voormalige crewlid, die beweerde dat Lizzo’s team de veiligheidsvoorschriften niet had gevolgd. De persoon beweerde dat er geen veiligheidsmaatregelen waren genomen om ervoor te zorgen dat het publiek en de crewleden veilig waren.

De beweringen zijn ernstig en Lizzo heeft al aangegeven dat ze de situatie serieus neemt. Ze heeft aangekondigd dat ze een onderzoek zal instellen naar de beweringen en dat ze maatregelen zal treffen om ervoor te zorgen dat dergelijke situaties niet meer voorkomen.

Hoewel de beweringen ernstig zijn, is het belangrijk om te benadrukken dat Lizzo’s team hard werkt om ervoor te zorgen dat de veiligheid van haar fans en crewleden altijd voorop staat. Ze heeft aangegeven dat ze er alles aan doet om ervoor te zorgen dat dergelijke situaties niet meer voorkomen.

Het is belangrijk dat we allemaal ons best doen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig is tijdens concerten en tournees. We moeten er allemaal voor zorgen dat we de regels volgen en dat we ons best doen om ervoor te zorgen dat onze fans en crewleden veilig blijven.