Lizzo stelt rechtbank voor om zaak over intimidatie en discriminatie te laten vallen

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft een rechtszaak aangespannen tegen haar voormalige manager, die haar zou hebben geïntimideerd en gediscrimineerd. Nu heeft Lizzo de rechtbank gevraagd om de zaak te laten vallen.

Lizzo, een Grammy Award-winnaar, stelt dat haar voormalige manager, Kevin Lee, haar heeft geïntimideerd en gediscrimineerd. Ze stelt dat hij haar onder druk heeft gezet om te tekenen voor een contract dat niet in haar voordeel was. Ook zou hij haar hebben gedwongen om op te treden in een club waarvan ze niet wilde dat ze optrad.

Lizzo stelt dat de intimidatie en discriminatie die ze heeft ondergaan, haar carrière heeft belemmerd. Daarom heeft ze de rechtbank gevraagd om de zaak te laten vallen.

Hoewel Lizzo’s advocaten de rechtbank hebben gevraagd om de zaak te laten vallen, is het nog niet duidelijk of de rechtbank hiermee akkoord gaat. De rechtbank zal binnenkort een beslissing nemen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat intimidatie en discriminatie nooit getolereerd moeten worden. Als mensen zich in een dergelijke situatie bevinden, is het belangrijk dat ze hulp zoeken bij de juiste instanties.