Lisa Loeb verwacht haar eerste kind

De Amerikaanse zangeres en songwriter Lisa Loeb heeft aangekondigd dat ze haar eerste kind verwacht. De 47-jarige zangeres maakte de aankondiging op Instagram, waar ze een foto deelde van haarzelf met een kleine baby bump.

“We zijn zo blij om te delen dat we een baby verwachten! We kunnen niet wachten om deze nieuwe reis te beginnen en onze kleine te ontmoeten”, schreef Loeb.

Loeb is al jarenlang actief in de muziekindustrie. Ze scoorde in 1994 haar grootste hit met “Stay (I Missed You)”, dat de soundtrack vormde voor de film Reality Bites. Sindsdien heeft ze meer dan tien albums uitgebracht en heeft ze samengewerkt met vele andere artiesten.

Hoewel Loeb nog geen details heeft vrijgegeven over haar zwangerschap, heeft ze wel aangekondigd dat ze een documentaire zal maken over haar ervaringen als aanstaande moeder.

Loeb is getrouwd met de muzikant Roey Hershkovitz, met wie ze al sinds 2012 samen is. Hoewel het koppel nog geen kinderen had, hebben ze wel twee honden, die Loeb beschrijft als “onze kinderen”.

Het koppel heeft nog geen datum bekendgemaakt waarop hun kind geboren zal worden. Maar wat we wel weten, is dat Lisa Loeb en Roey Hershkovitz heel erg blij zijn met hun komende aanwinst.