Limburgse kerstmarkten krijgen strengere beveiliging door hogere dreigingsniveaus

Limburgse kerstmarkten krijgen strengere beveiliging door hogere dreigingsniveaus

Limburgse kerstmarkten krijgen dit jaar extra beveiliging door de stijgende dreigingsniveaus. De veiligheidsmaatregelen zijn verhoogd om de bezoekers en deelnemers te beschermen.

De politie heeft aangekondigd dat er meer beveiligingspersoneel aanwezig zal zijn op de kerstmarkten in Limburg. Er zal ook extra surveillance plaatsvinden, waarbij bezoekers worden gecontroleerd op verboden voorwerpen. Er zullen ook metalen detectoren worden gebruikt om te voorkomen dat er gevaarlijke voorwerpen meegenomen worden naar de markt.

De politie heeft ook aangekondigd dat er meer patrouilles zullen zijn in de omgeving van de kerstmarkten. Er zal ook meer aandacht besteed worden aan verdachte personen of situaties.

De gemeente Limburg heeft ook aangekondigd dat er extra maatregelen genomen worden om de veiligheid te verhogen. Er zal meer verlichting worden geplaatst, waardoor het makkelijker is om verdachte personen of situaties te herkennen. Er zal ook meer cameratoezicht zijn, waardoor het makkelijker is om incidenten te identificeren.

De extra beveiligingsmaatregelen zullen ervoor zorgen dat iedereen die naar de kerstmarkten komt veilig is. De politie en de gemeente Limburg hopen dat deze maatregelen ervoor zorgen dat iedereen een fijne tijd heeft op de kerstmarkten.