Lil Wayne aangeklaagd wegens mishandeling door voormalige bodyguard

Lil Wayne, een Amerikaanse rapper, is aangeklaagd wegens mishandeling door zijn voormalige bodyguard. De bodyguard, Dwayne Michael Carter Jr., beweert dat hij door Lil Wayne is mishandeld tijdens een optreden in Miami in 2018.

Volgens de aanklacht heeft Lil Wayne de bodyguard geslagen, geschopt en geschopt toen hij probeerde de rapper te beschermen. De bodyguard beweert dat hij door de mishandeling letsel opliep.

De aanklacht stelt ook dat Lil Wayne de bodyguard heeft bedreigd met verlies van zijn baan als hij niet zou stoppen met het verzetten van de rapper. De bodyguard beweert dat hij bang was voor zijn leven en dat hij geen andere keuze had dan te stoppen met het verzetten van Lil Wayne.

Lil Wayne heeft nog niet gereageerd op de aanklacht. Het is nog onduidelijk of hij schuldig of onschuldig wordt bevonden. Als hij schuldig wordt bevonden, kan hij een boete krijgen en mogelijk zelfs een gevangenisstraf.

Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen het recht heeft om zich te verdedigen tegen mishandeling en bedreigingen. Als je denkt dat je slachtoffer bent van mishandeling of bedreigingen, moet je contact opnemen met de politie.