Liesbeth List-familie brengt nieuw album met ongehoorde nummers uit

De Liesbeth List-familie heeft een nieuw album uitgebracht met ongehoorde nummers. Het album, getiteld ‘Liesbeth List & Friends’, bevat een mix van klassieke, jazz en popmuziek.

Het album is een samenwerking tussen de familie List en verschillende artiesten uit Nederland en Belgiƫ. De artiesten die meedoen aan dit album zijn onder andere Liesbeth List, haar zoon Bart List, haar dochter Marjolein List, haar man Jan List, de jazzgitarist Peter Tiehuis, de jazzpianist Reinier Baas, de popzanger Paul de Munnik en de jazzdrummer Joost van Schaik.

De nummers op het album variĆ«ren van klassieke stukken zoals ‘Mozart’s Piano Concerto No. 21’ tot jazznummers zoals ‘Fever’ en popnummers zoals ‘Ain’t No Sunshine’. De nummers zijn geschreven door de artiesten zelf, maar ook door componisten zoals Mozart, Gershwin en Ellington.

Het album is een unieke samenwerking tussen de familie List en verschillende artiesten. De nummers zijn afwisselend, melodieus en hebben een diepe emotionele lading. Het is een album dat je meeneemt naar een wereld vol muzikale magie.

Het album ‘Liesbeth List & Friends’ is nu verkrijgbaar op cd en digitaal. Het is een must-have voor iedere liefhebber van klassieke, jazz en popmuziek. Dus als je op zoek bent naar iets nieuws en ongehoords, dan is dit album een absolute must-have!