Lewis Hamilton verlengt contract bij Mercedes: ‘Geen wraakgevoelens na 2021’

Lewis Hamilton heeft zijn contract bij Mercedes verlengd, waardoor hij de komende twee jaar bij de Formule 1-team blijft. De zesvoudig wereldkampioen zei dat hij geen wraakgevoelens heeft na 2021, omdat hij blij is met de beslissing om bij Mercedes te blijven.

Hamilton is al sinds 2013 bij Mercedes en heeft in die tijd zes wereldtitels gewonnen. Hij is de meest succesvolle coureur in de geschiedenis van de Formule 1. Hamilton heeft ook een aantal records gebroken, waaronder het record voor het meeste aantal overwinningen in een seizoen.

De Britse coureur zei dat hij blij is met de beslissing om bij Mercedes te blijven. Hij voegde eraan toe dat hij geen wraakgevoelens heeft na 2021, omdat hij het gevoel heeft dat hij de juiste beslissing heeft genomen.

Hamilton zei ook dat hij zich verheugt op de komende twee jaar bij Mercedes. Hij zei dat hij zich opmaakt voor een spannende tijd en dat hij er klaar voor is om nog meer successen te behalen.

Mercedes-teambaas Toto Wolff zei dat Hamilton een belangrijke rol speelt in de toekomst van het team en dat hij blij is met de verlenging van het contract. Hij voegde eraan toe dat Hamilton een grote inspiratiebron is voor de jonge coureurs in de sport en dat hij blij is dat Hamilton bij het team blijft.

Het verlengen van het contract van Hamilton is goed nieuws voor de Formule 1-fans, die hopen dat de Britse coureur nog meer successen kan behalen in de komende twee jaar. Het is duidelijk dat Hamilton blij is met zijn beslissing om bij Mercedes te blijven en dat hij geen wraakgevoelens heeft na 2021.