Lewis Hamilton bekijkt Max Verstappens Red Bull van dichtbij: 'Ik geef het door aan het team'

Lewis Hamilton bekijkt Max Verstappens Red Bull van dichtbij: ‘Ik geef het door aan het team’

Lewis Hamilton heeft Max Verstappen van dichtbij bekeken tijdens de Grand Prix van Bahrein. De zesvoudig wereldkampioen was erg onder de indruk van de Red Bull-coureur en liet weten dat hij de informatie die hij had verzameld door zou geven aan zijn team.

Hamilton was in de kwalificatie voor de Grand Prix van Bahrein de snelste, maar Verstappen kwam als tweede over de finish. Hamilton was onder de indruk van de prestaties van Verstappen en gaf toe dat hij het moeilijk had om hem bij te houden.

“Ik heb Max van dichtbij gezien en ik moet zeggen dat hij een geweldige prestatie heeft geleverd”, zei Hamilton. “Hij reed echt hard en ik heb veel geleerd door naar hem te kijken. Ik geef de informatie die ik heb verzameld door aan mijn team, dus hopelijk kunnen we ons voordeel doen met wat ik heb gezien.”

Verstappen was ook tevreden met zijn prestaties in Bahrein en hij gaf toe dat hij Hamilton had gevolgd om te zien hoe hij reed. “Ik heb veel geleerd door naar Lewis te kijken”, zei Verstappen. “Hij is een geweldige coureur en ik heb veel geleerd door naar hem te kijken.”

Het was duidelijk dat Hamilton en Verstappen elkaar respecteerden en beiden waren onder de indruk van elkaars prestaties. Het is duidelijk dat de twee coureurs elkaar goed begrijpen en dat ze beiden willen leren van elkaar. Dit kan alleen maar goed zijn voor de sport, want als twee van de beste coureurs in de wereld elkaar kunnen helpen om beter te worden, dan kan dit alleen maar leiden tot betere prestaties op de baan.