Lewis Capaldi geniet van rust, nieuwe versie tweede album verschijnt

Lewis Capaldi is een Schotse singer-songwriter die de afgelopen jaren een enorme opmars heeft gemaakt. Na een drukke periode waarin hij optrad in grote stadions en festivals, heeft hij besloten om even te rusten. Hij heeft genoten van de rust en heeft de tijd gebruikt om een nieuwe versie van zijn tweede album te maken.

De nieuwe versie van het album, getiteld ‘Divinely Uninspired to a Hellish Extent: The Complete Edition’, bevat niet alleen de originele versie, maar ook vier nieuwe nummers. Deze nieuwe nummers zijn geschreven tijdens de rustperiode van Lewis en geven een unieke kijk op zijn leven.

De nieuwe versie van het album is een verzameling van de beste nummers die Lewis heeft geschreven, waaronder de hit ‘Someone You Loved’. Het album is een uitgebreide versie van zijn tweede album en biedt fans een kans om meer te weten te komen over Lewis’ muzikale reis.

Lewis is blij dat hij de tijd heeft genomen om zichzelf te herontdekken en een nieuwe versie van zijn tweede album te maken. Hij is er trots op dat hij de kans heeft gehad om zijn muziek te delen met zijn fans en dat hij de tijd heeft genomen om te rusten en zichzelf te herontdekken.

De nieuwe versie van Lewis’ tweede album is nu beschikbaar voor streaming en download. Fans kunnen genieten van de nieuwe nummers en leren meer over Lewis’ muzikale reis.