Lewandowski scoort drie keer om Polen tegen Faeröer te redden, Eriksen levert drie assists

Robert Lewandowski heeft zaterdagavond een geweldige prestatie geleverd voor Polen. De aanvoerder van het nationale team scoorde drie keer in de laatste twintig minuten om Polen te redden van een nederlaag tegen Faeröer.

De wedstrijd begon goed voor Polen, die al na twintig minuten op voorsprong kwamen door een doelpunt van Kamil Jozwiak. Maar de Faeröers kwamen terug in de wedstrijd en scoorden twee keer in de tweede helft om op voorsprong te komen.

Het was toen aan Robert Lewandowski om Polen te redden. De aanvoerder van het nationale team was de grote man achter de 3-2 overwinning. Hij scoorde twee keer in de laatste twintig minuten om Polen op voorsprong te brengen.

De derde goal van Lewandowski was een bijzonder mooie. Hij werd perfect vrijgespeeld door Christian Eriksen, die drie assists had geleverd in de wedstrijd.

Met deze overwinning blijft Polen bovenaan staan in hun groep in de kwalificatie voor het EK 2021. Het is een geweldige prestatie van Lewandowski en Eriksen, die Polen hebben gered van een nederlaag tegen Faeröer.