Leverkusen blijft ongeslagen door late gelijkmaker tegen Dortmund

Leverkusen heeft zaterdagavond een knappe prestatie geleverd door Borussia Dortmund op eigen terrein te verslaan. De ploeg van trainer Peter Bosz bleef ongeslagen door een late gelijkmaker van Karim Bellarabi.

De wedstrijd begon goed voor Leverkusen, die al na twintig minuten op voorsprong kwamen door een doelpunt van Kai Havertz. Dortmund kwam echter sterk terug en scoorde twee doelpunten in de tweede helft, waardoor het 2-1 leek te worden.

Leverkusen bleef echter strijden en kreeg in de laatste minuut een penalty. Karim Bellarabi benutte deze kans en zorgde zo voor de 2-2. Hierdoor bleef Leverkusen ongeslagen en kon het team de punten mee naar huis nemen.

Het was een geweldige prestatie van Leverkusen, die het Dortmund moeilijk maakte. De ploeg liet zien dat ze klaar zijn voor de rest van het seizoen en dat ze sterk genoeg zijn om mee te doen om de titel.

Het is duidelijk dat Leverkusen een sterke ploeg heeft die in staat is om tegen de beste teams in Duitsland te spelen. Als ze zo doorgaan, kan Leverkusen een grote rol spelen in de competitie.