Leontine Ruiters steunt Marco Borsato na beschuldigingen

Leontine Ruiters, de vrouw van Marco Borsato, heeft haar man gesteund na beschuldigingen dat hij zou hebben geprobeerd om een ​​seksuele relatie te hebben met een minderjarige. De zanger werd onlangs beschuldigd van het plegen van seksuele misdrijven tegen een meisje van 15 jaar oud.

Leontine Ruiters heeft een verklaring afgegeven waarin ze haar man steunt. Ze zei: “Ik ben getrouwd met Marco sinds 1992 en ik ken hem als een goede, liefdevolle en respectvolle man. Ik geloof dat de beschuldigingen tegen hem onjuist zijn.”

De verklaring van Leontine Ruiters komt na geruchten dat Marco Borsato betrokken was bij seksueel misbruik van een minderjarige. De zanger heeft de beschuldigingen sterk ontkend en heeft aangegeven dat hij de waarheid zal vertellen als hij wordt gedagvaard.

Het is duidelijk dat Leontine Ruiters haar man steunt in deze moeilijke tijd. Ze is ervan overtuigd dat de beschuldigingen tegen hem onjuist zijn en ze is vastbesloten om hem te steunen totdat de waarheid bekend is.

Hoewel de beschuldigingen tegen Marco Borsato ernstig zijn, is het belangrijk om te onthouden dat hij onschuldig is totdat hij schuldig wordt bevonden. Het is ook belangrijk om te onthouden dat Leontine Ruiters haar man steunt en dat ze gelooft dat hij onschuldig is.