Lens verliest terrein in Ligue 1 voor Champions League-duel met PSV, Dortmund neemt koppositie in

Lens verliest terrein in Ligue 1 voor Champions League-duel met PSV, Dortmund neemt koppositie in

Lens heeft de koppositie in Ligue 1 verloren aan Dortmund voor hun Champions League-duel met PSV. Lens stond bovenaan de lijst met zes punten voorsprong op Dortmund, maar na een 2-1 nederlaag tegen Caen, hebben ze de leiding verloren.

Lens had de kans om de leiding te behouden door een overwinning tegen Caen, maar de ploeg van coach Philippe Montanier kon de wedstrijd niet winnen. Na een ruststand van 0-0, scoorde Caen twee keer in de tweede helft en Lens kon alleen nog maar eenmaal terugkomen.

Dortmund profiteerde van deze nederlaag en staat nu bovenaan de lijst met twee punten voorsprong op Lens. De ploeg uit Dortmund heeft ook een wedstrijd minder gespeeld dan Lens.

Lens heeft nu een belangrijke week voor de boeg. Ze spelen donderdag tegen PSV in de Champions League en zondag tegen Marseille in Ligue 1. Als ze willen dat ze de koppositie terugkrijgen, moeten ze zeker punten pakken in beide wedstrijden.

Het is duidelijk dat Lens deze week veel druk heeft om hun positie in Ligue 1 te behouden, terwijl ze ook hun best moeten doen om een goed resultaat te behalen in de Champions League. Het zal interessant zijn om te zien hoe ze hiermee omgaan.