Lens-spelers veroorzaakten ergernis bij De Jong: 'Probeerden ons kaarten aan te naaien'

Lens-spelers veroorzaakten ergernis bij De Jong: ‘Probeerden ons kaarten aan te naaien’

Er is veel ergernis bij Ajax-trainer Erik ten Hag na de wedstrijd tegen FC Utrecht. De trainer was boos op de spelers van FC Utrecht die volgens hem probeerden de kaarten aan te naaien. Volgens Ten Hag werd er een aantal keren gefloten voor overtredingen die er niet waren.

De trainer van Ajax was duidelijk boos en zei dat de spelers van FC Utrecht een aantal keren probeerden de kaarten aan te naaien. Ten Hag zei dat het een gebruikelijke tactiek is van spelers die willen dat hun tegenstander wordt bestraft. Hij zei ook dat hij het niet accepteert en dat hij er geen respect voor heeft.

De trainer van Ajax was ook boos op de arbitrage. Ten Hag zei dat de arbitrage niet goed genoeg was en dat er een aantal keren fouten werden gemaakt. Hij zei ook dat de arbitrage niet alert genoeg was en dat er een aantal keren fouten werden gemaakt die de wedstrijd in het voordeel van FC Utrecht konden beïnvloeden.

Ten Hag zei ook dat hij het niet accepteert dat spelers proberen de kaarten aan te naaien. Hij zei dat dit een vorm van onsportief gedrag is en dat het niet getolereerd moet worden. Ten Hag zei ook dat hij ervoor wil zorgen dat dit soort gedrag wordt bestraft, zodat er een eerlijke wedstrijd kan worden gespeeld.

Het is duidelijk dat Ten Hag erg boos is op de spelers van FC Utrecht die volgens hem probeerden de kaarten aan te naaien. Hij zei ook dat hij ervoor wil zorgen dat dit soort gedrag wordt bestraft, zodat er een eerlijke wedstrijd kan worden gespeeld.