Lenny Kuhr’s Reis naar Gewonde Kleinzoon in Israël Gaat Niet Door

Lenny Kuhr, bekend van het Eurovisiesongfestival, had een reis naar Israël gepland om haar gewonde kleinzoon te bezoeken. Helaas is de reis niet doorgegaan.

Kuhr’s kleinzoon, die in Israël woont, raakte gewond tijdens een aanval in het land. De zanger wilde haar kleinzoon persoonlijk bezoeken om hem te steunen in deze moeilijke tijd.

Kuhr had al een ticket geboekt en was klaar om te vertrekken, maar de Israëlische autoriteiten weigerden haar toegang tot het land. De reden hiervoor is dat Kuhr in het verleden openlijk kritiek heeft geuit op Israël.

Kuhr is teleurgesteld dat ze haar kleinzoon niet kan bezoeken. Ze heeft echter aangegeven dat ze niet van plan is haar mening over Israël te veranderen om toegang te krijgen tot het land.

Hoewel Kuhr niet naar Israël kan reizen, heeft ze aangegeven dat ze haar kleinzoon op andere manieren steun zal blijven bieden. Ze is van plan om contact te houden via Skype en andere communicatiemiddelen.

Kuhr’s verhaal toont aan dat mensen die kritiek uiten op Israël vaak worden geweerd uit het land. Hoewel Kuhr teleurgesteld is dat ze haar kleinzoon niet kan bezoeken, blijft ze optimistisch en hoopt ze dat de situatie in Israël zal veranderen.