Leipzig bereikt knock-outfase dankzij prachtgoal van Simons, AC Milan verslaat PSG

Leipzig bereikt knock-outfase dankzij prachtgoal van Simons, AC Milan verslaat PSG

Leipzig heeft de knock-outfase van de Champions League bereikt dankzij een prachtige goal van Christopher Simons. De Duitse club won met 1-0 van AC Milan, waardoor ze de tweede plaats in hun groep verzekerden.

De wedstrijd begon met een goede aanval van AC Milan, maar Leipzig bleef sterk verdedigen. Na een kwartier spelen kreeg Leipzig een vrije trap op de rand van het strafschopgebied. Christopher Simons nam de vrije trap en schoot de bal in de bovenhoek van het doel. De keeper had geen kans om de bal te stoppen.

Na de goal bleef Leipzig sterk verdedigen en AC Milan kon geen kansen creƫren. In de tweede helft werd het spel wat minder en beide teams kregen geen kansen meer. Uiteindelijk won Leipzig met 1-0.

Na de wedstrijd was er veel vreugde bij Leipzig. De club heeft zich voor het eerst in haar geschiedenis geplaatst voor de knock-outfase van de Champions League.

In de andere wedstrijd van de avond won AC Milan met 2-1 van PSG. Dit betekent dat AC Milan zich ook plaatst voor de knock-outfase. PSG moet nu hopen dat ze zich via de Europa League kunnen plaatsen voor de Champions League.