Legia Warschau-voorzitter in botsing met ME bij spelersbus na wedstrijd tegen AZ

Legia Warschau-voorzitter in botsing met ME bij spelersbus na wedstrijd tegen AZ

Legia Warschau-voorzitter Dariusz Mioduski heeft een confrontatie gehad met de ME na de wedstrijd tegen AZ. De wedstrijd, die op woensdagavond werd gespeeld in de Johan Cruijff Arena, eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Na afloop van de wedstrijd kwam het tot een confrontatie tussen Mioduski en de ME. De voorzitter van Legia Warschau wilde de spelersbus van zijn team bij de uitgang van het stadion parkeren, maar de ME weigerde dit. Mioduski was hier niet mee akkoord en begon tegen de ME te schreeuwen. Uiteindelijk kon de bus toch bij de uitgang worden geparkeerd.

Volgens Mioduski was hij alleen maar bezorgd over de veiligheid van zijn spelers. Hij zei dat hij alleen maar wilde voorkomen dat zijn spelers in het donker naar hun bus moesten lopen. De ME hadden echter andere plannen en wilden dat de bus op een andere plek zou worden geparkeerd.

De confrontatie tussen Mioduski en de ME is niet de eerste tussen de twee partijen. Eerder dit seizoen kwam het ook al tot een conflict tussen Mioduski en de ME na een wedstrijd tussen Legia Warschau en Lech Poznan.

Het is nog onduidelijk of er verdere stappen worden ondernomen naar aanleiding van de confrontatie tussen Mioduski en de ME. Wat wel duidelijk is, is dat er meer aandacht moet worden besteed aan het voorkomen van dergelijke conflicten in de toekomst.