Leeuw ontsnapt uit dierentuin en wandelt urenlang door Pakistaanse miljoenenstad Karachi

Een leeuw heeft de afgelopen dagen voor opschudding gezorgd in de Pakistaanse miljoenenstad Karachi. De leeuw ontsnapte uit een dierentuin in de buurt en wandelde urenlang door de straten van de stad.

De leeuw was een bekende verschijning in de dierentuin, waar hij al meer dan twintig jaar woonde. Het dier was een populaire attractie voor bezoekers. Maar afgelopen maandag kreeg het personeel van de dierentuin plotseling te horen dat de leeuw was ontsnapt.

De autoriteiten gingen direct op zoek naar het dier. Urenlang liep het dier door de straten van Karachi, waar hij veel bekijks trok. Mensen waren verbaasd en sommigen waren bang dat het dier iemand zou aanvallen.

Gelukkig konden de autoriteiten de leeuw uiteindelijk vangen. Het dier werd teruggebracht naar de dierentuin, waar hij weer veilig in zijn verblijf is opgesloten.

De autoriteiten hebben gezegd dat ze een onderzoek zullen starten om te achterhalen hoe de leeuw uit zijn verblijf is ontsnapt. Ze willen ook weten waarom het dier zo lang door de straten van Karachi heeft gelopen.

Het incident toont aan dat er meer aandacht moet worden besteed aan het beheer van dierentuinen in Pakistan. Als er beter toezicht is, kunnen dergelijke incidenten in de toekomst worden voorkomen.