Lee Sun-kyun, Zuid-Koreaanse Parasite-acteur, Overleden Aangetroffen

Lee Sun-kyun, een Zuid-Koreaanse acteur die bekend stond om zijn rol in de film Parasite, is overleden aangetroffen. Lee Sun-kyun werd op 27 januari 2021 dood aangetroffen in zijn woning in Seoel. De politie heeft bevestigd dat er geen verdachte omstandigheden zijn en dat er geen tekenen van geweld aanwezig waren.

Lee Sun-kyun was een veelgeprezen acteur die verschillende prijzen won voor zijn acteerwerk. Hij begon zijn carrière in 1998 met een kleine rol in de film The Contact. Hij speelde vervolgens in vele andere films, waaronder de populaire films Parasite (2019) en The Wailing (2016).

Lee Sun-kyun was ook een veelgeprezen televisieacteur. Hij speelde in verschillende populaire Zuid-Koreaanse series, waaronder Reply 1988 (2015), Signal (2016) en Life on Mars (2018).

Het overlijden van Lee Sun-kyun heeft veel mensen in Zuid-Korea en over de hele wereld diep geschokt. Fans hebben hun condoleances uitgesproken op sociale media en hebben herinneringen gedeeld aan hun favoriete rollen van de acteur.

Lee Sun-kyun was een veelgeprezen acteur die veel mensen heeft geïnspireerd met zijn talent en zijn karakter. Zijn dood is een grote verlies voor de Zuid-Koreaanse film- en televisieindustrie. We bidden voor zijn familie en vrienden in deze moeilijke tijd.