Lazio wint met late goal tegen Celtic in groep Feyenoord

Lazio heeft een verrassende overwinning geboekt tegen Celtic in de groep van Feyenoord in de Europa League. De Romeinse club won met 1-0 dankzij een late goal van Ciro Immobile.

De wedstrijd begon vrij rustig, met weinig kansen voor beide teams. Naarmate de wedstrijd vorderde, werd Lazio steeds sterker en kreeg het meer kansen. In de tweede helft kreeg Lazio een aantal grote kansen, maar het leek erop dat de wedstrijd op een gelijkspel zou uitlopen.

Totdat Ciro Immobile in de laatste minuut van de wedstrijd de winnende goal scoorde. De Italiaanse spits werd perfect bediend door Sergej Milinkovic-Savic en schoot de bal hard en laag in de linkerhoek.

De overwinning was belangrijk voor Lazio, omdat het nu op de tweede plaats staat in de groep van Feyenoord. De Romeinen hebben nu 7 punten uit 4 wedstrijden en staan twee punten achter koploper Celtic.

Het was een belangrijke overwinning voor Lazio, die nu goede kansen heeft om door te gaan naar de knock-outfase van de Europa League. Als de Romeinen hun laatste twee wedstrijden winnen, zullen ze zeker doorstromen naar de volgende ronde.