Las Vegas bereidt zich voor op mogelijk recordaantal bruiloften op ‘unieke’ Oudejaarsdag

Op Oudejaarsdag zal Las Vegas mogelijk een recordaantal bruiloften zien. De stad is al lange tijd een populaire bestemming voor stellen die willen trouwen, maar dit jaar zijn er extra redenen om Las Vegas te kiezen.

De stad is een van de weinige plekken in de Verenigde Staten waar bruiloften op Oudejaarsdag mogelijk zijn. Het is een unieke ervaring om op de laatste dag van het jaar te trouwen. Het is ook een goede manier om het jaar met een speciale gebeurtenis af te sluiten.

De stad heeft veel te bieden voor stellen die willen trouwen. Er zijn veel verschillende locaties waar bruiloften kunnen worden gehouden, van kleine kamers in hotels tot grote kerken. Er zijn ook veel verschillende opties voor de ceremonie, van eenvoudig en intiem tot spectaculair en uitgebreid.

Veel hotels en casino’s bieden speciale pakketten aan voor stellen die willen trouwen op Oudejaarsdag. Deze pakketten kunnen alles bevatten van een officiële ceremonie tot een luxe diner en feest. Sommige pakketten bevatten ook kortingen op accommodatie, waardoor het nog betaalbaarder wordt om in Las Vegas te trouwen.

Las Vegas is een perfecte bestemming voor stellen die willen trouwen op Oudejaarsdag. De stad biedt veel verschillende opties voor locaties, ceremonieën en pakketten, waardoor het eenvoudig is om een unieke ervaring te creëren. Met de speciale pakketten die beschikbaar zijn, is het ook betaalbaar om in Las Vegas te trouwen.