Laros spreekt na matige race na dik Nederlands record: 'Ik had op meer gehoopt'

Laros spreekt na matige race na dik Nederlands record: ‘Ik had op meer gehoopt’

Afgelopen zondag heeft de Nederlandse atleet Laros de matige race op de 800 meter afgesloten met een dik Nederlands record. Hoewel hij tevreden was met zijn prestatie, had hij op meer gehoopt.

Laros begon de race sterk en leidde de groep voor de eerste 600 meter. Maar in de laatste 200 meter begon hij steeds meer terrein te verliezen. Uiteindelijk kwam hij als tweede over de finishlijn met een tijd van 1 minuut en 45 seconden.

Hoewel Laros niet helemaal tevreden was met zijn prestatie, was hij blij dat hij het Nederlands record had verbeterd. Het vorige record stond op 1 minuut en 47 seconden, maar Laros liep de race in 1 minuut en 45 seconden.

Na afloop van de race sprak Laros over zijn prestatie: “Ik ben blij dat ik het Nederlands record heb verbeterd, maar ik had op meer gehoopt. Ik had meer kunnen geven in de laatste 200 meter, maar helaas was dat niet zo.”

Laros blijft hard trainen om zijn prestaties te verbeteren en heeft als doel om bij de volgende wedstrijd een nog betere tijd neer te zetten. Hij is vastbesloten om zijn doel te bereiken.