Lange vertragingen door werkzaamheden op treintraject Rotterdam - Den Haag

Lange vertragingen door werkzaamheden op treintraject Rotterdam – Den Haag

De afgelopen weken hebben reizigers tussen Rotterdam en Den Haag te maken gehad met lange vertragingen. Deze vertragingen zijn veroorzaakt door werkzaamheden die worden uitgevoerd op het treintraject.

De werkzaamheden zijn begonnen in januari van dit jaar en zullen nog tot eind mei duren. De werkzaamheden zijn nodig om de kwaliteit van de treinverbinding te verbeteren. Er worden onder meer spoorbruggen vervangen, spoorwegovergangen aangepast en er wordt gewerkt aan een betere aansluiting op het station Den Haag Centraal.

De vertragingen die hierdoor ontstaan, kunnen oplopen tot meer dan een uur. Reizigers worden geadviseerd om rekening te houden met deze vertragingen en hun reis zo nodig vroeg te beginnen. Ook wordt geadviseerd om de website van de Nederlandse Spoorwegen in de gaten te houden voor de meest actuele informatie over de situatie.

De werkzaamheden zijn belangrijk voor de toekomst van het treintraject Rotterdam – Den Haag. Na afloop van de werkzaamheden zal de kwaliteit van de treinverbinding sterk verbeterd zijn. Reizigers zullen hierdoor een betere reiservaring hebben en de treinen zullen sneller en betrouwbaarder rijden.

Hoewel de werkzaamheden voor veel vertragingen zorgen, is het belangrijk dat deze worden uitgevoerd. De verbeteringen die hieruit voortvloeien, zullen voor een betere reiservaring voor reizigers zorgen.