Lahoz, arbiter met veel kritiek, moet stoppen: 'Volgens hen was ik een van de slechtsten'

Lahoz, arbiter met veel kritiek, moet stoppen: ‘Volgens hen was ik een van de slechtsten’

Lahoz, de Spaanse voetbalarbiter die veel kritiek kreeg, heeft aangekondigd dat hij stopt met arbitreren. Lahoz zei dat hij de beslissing had genomen nadat hij veel kritiek had gekregen van voetbalclubs en fans.

Lahoz was een van de meest ervaren arbiters in de Spaanse competitie. Hij was al meer dan twintig jaar actief in het Spaanse voetbal. Lahoz heeft meer dan 500 wedstrijden gefloten in de Primera DivisiĆ³n, waaronder de finale van de Copa del Rey in 2019.

Hoewel Lahoz een ervaren arbiter was, kreeg hij veel kritiek van voetbalclubs en fans. Volgens hen was hij een van de slechtste arbiters in de competitie. Lahoz werd vaak beschuldigd van partijdigheid en het maken van fouten.

Lahoz heeft nu besloten om te stoppen met arbitreren. Hij zei dat hij de beslissing had genomen omdat hij niet langer tegen de kritiek kon. Lahoz zei ook dat hij het arbitreren mist en dat hij hoopte dat zijn opvolger beter zou presteren.

Hoewel Lahoz veel kritiek kreeg, is het belangrijk om te vermelden dat hij een ervaren arbiter was met veel ervaring in het Spaanse voetbal. Hij zal gemist worden door voetballiefhebbers over de hele wereld.