Kustwacht biedt condoleances aan familie na redding Amerikaan na 13 dagen op vlot

De Nederlandse Kustwacht heeft de familie van de Amerikaanse zeiler, die na 13 dagen op een vlot in de Noordzee is gered, condoleances aangeboden. De Amerikaan, die alleen op zee was, werd op woensdagavond gevonden door een vliegtuig van de Kustwacht.

De Amerikaan, die niet is geïdentificeerd, was op een kleine boot met een zeil toen hij werd gevonden. Hij had alleen wat voedsel en water bij zich. Hij was duidelijk uitgeput toen hij werd gevonden.

De Kustwacht heeft de familie van de Amerikaan bedankt voor hun geduld en steun tijdens de zoektocht. Ze hebben ook hun medeleven betuigd voor de moeilijke tijd die de familie heeft doorgemaakt.

De Kustwacht heeft ook aangeboden om de familie te helpen met het verzorgen van de Amerikaan. Ze hebben ook aangeboden om de familie te helpen met het regelen van een terugvlucht naar de Verenigde Staten.

Het is een wonder dat de Amerikaan na 13 dagen op zee nog in leven is. De Kustwacht heeft geprobeerd om zo veel mogelijk mensen te helpen die in nood zijn op zee. Ze hebben hun best gedaan om de Amerikaan te vinden en hebben nu hun medeleven betuigd aan de familie.