Kudus helpt Ghana naar Afrika Cup met goal van oud-Ajacied

Kudus, de 20-jarige Ghanese aanvaller, heeft een grote bijdrage geleverd aan de kwalificatie van Ghana voor de Afrika Cup. Met een prachtige goal tegen Saoedi-Arabië heeft hij zijn land geholpen om de laatste ticket voor het toernooi te verdienen.

Kudus komt oorspronkelijk uit Ghana, maar is opgegroeid in Nederland. Hij speelde voor Ajax Amsterdam voordat hij in 2019 naar FC Nordsjælland in Denemarken verhuisde. Inmiddels is hij een van de belangrijkste spelers van de Ghanese nationale ploeg.

De goal die Kudus maakte tegen Saoedi-Arabië was een prachtige. Hij ontvangt de bal aan de rand van het strafschopgebied en schiet de bal met een fantastische boog over de doelman heen in het doel. Het was een mooi moment voor Kudus, die zijn land hielp om de laatste ticket voor de Afrika Cup te verdienen.

Kudus is een belangrijke speler voor Ghana, en zijn prestaties zullen zeker helpen om het team naar succes te leiden op de Afrika Cup. Als hij zijn goede vorm kan behouden, is er geen twijfel dat hij een grote rol zal spelen in het toernooi.