Kroes' Transfer naar Ajax wordt niet doorgaat: 'AZ heeft gesprekken beëindigd'

Kroes’ Transfer naar Ajax wordt niet doorgaat: ‘AZ heeft gesprekken beëindigd’

De transfer van de 18-jarige speler Teun Kroes van AZ naar Ajax is niet doorgegaan. AZ heeft de gesprekken met Ajax beëindigd. Dit betekent dat Kroes voorlopig bij AZ blijft.

Kroes is een veelbelovende middenvelder en wordt als een van de grootste talenten van Nederland gezien. Hij maakte deel uit van de selectie van AZ voor de Eredivisie en speelde ook mee in de UEFA Youth League.

AZ had een aanbieding gedaan aan Kroes om bij hen te blijven, maar hij koos ervoor om naar Ajax te gaan. De gesprekken tussen AZ en Ajax liepen echter vast, waardoor de transfer niet doorgaat.

Kroes is teleurgesteld dat de transfer niet doorgaat, maar hij is vastbesloten om door te gaan met zijn carrière bij AZ. Hij heeft aangegeven dat hij zich blijft inzetten om zich verder te ontwikkelen als voetballer.

Hoewel de transfer naar Ajax niet doorgaat, is er nog steeds kans dat Kroes in de toekomst naar een andere club gaat. Zijn prestaties bij AZ hebben veel clubs geïnteresseerd en hij heeft al aangegeven dat hij open staat voor verandering.

Het is dus nog afwachten of Kroes de stap naar een andere club gaat maken. In ieder geval blijft hij voorlopig bij AZ, waar hij zich verder kan ontwikkelen als voetballer.