KRO-NCRV verwijdert afleveringen van Waku Waku met Tim den Besten als deelnemer

KRO-NCRV heeft recentelijk de beslissing genomen om een aantal afleveringen van de populaire kinderprogramma Waku Waku te verwijderen. Deze afleveringen bevatten Tim den Besten als deelnemer. De verwijdering komt naar aanleiding van een onderzoek dat is uitgevoerd naar de betrokkenheid van Den Besten in een schandaal.

KRO-NCRV heeft een verklaring uitgegeven waarin staat dat het bedrijf de beslissing heeft genomen om de afleveringen waarin Den Besten voorkomt te verwijderen. Volgens de verklaring is dit gedaan om te voorkomen dat kinderen die naar Waku Waku kijken, worden blootgesteld aan iemand die betrokken is bij een schandaal.

De verwijderde afleveringen zijn alleen beschikbaar op de website van KRO-NCRV. De programmamakers hebben aangegeven dat ze geen plannen hebben om de afleveringen opnieuw uit te zenden.

Hoewel KRO-NCRV de juiste beslissing heeft genomen om de afleveringen te verwijderen, is er veel kritiek op het bedrijf. Sommige mensen vinden dat KRO-NCRV meer had moeten doen om te voorkomen dat Den Besten in het programma verscheen. Anderen vinden dat het bedrijf meer had moeten doen om de schade die is aangericht door het schandaal te beperken.

Het verwijderen van de afleveringen met Den Besten is een goede stap in de richting van het beschermen van kinderen tegen schadelijke invloeden. Het is belangrijk dat bedrijven die zich richten op kinderen hun verantwoordelijkheid nemen en maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat kinderen niet worden blootgesteld aan schadelijke invloeden.