Kourtney Kardashian bevalt volgens ingewijden van een zoon

Kourtney Kardashian heeft afgelopen week een zoon gebaard. Volgens ingewijden zou de zoon van Kourtney en haar vriend, Younes Bendjima, op dinsdag 5 maart 2019 zijn geboren.

De verwachtingen waren hooggespannen, aangezien Kourtney al moeder is van drie kinderen. De oudste is Mason, geboren in 2009, gevolgd door Penelope in 2012 en Reign in 2014.

Kourtney heeft al een tijdje geleden aangekondigd dat ze een vierde kind zou krijgen. Ze deelde het nieuws op Instagram met een foto van haar drie kinderen die een bord vasthielden waarop stond: “We krijgen er een broertje bij”.

Kourtney is al jarenlang een van de sterren van de populaire realityshow Keeping Up With The Kardashians. De show volgt het leven van Kourtney en haar familie, waaronder haar zussen Kim, Khloe en Kylie.

Kourtney heeft al laten weten dat ze blij is met de geboorte van haar zoon. Ze heeft ook aangegeven dat ze nog geen naam voor hem heeft bedacht, maar dat ze er hard aan werkt om er eentje te vinden die bij hem past.

Kourtney is niet de enige Kardashian die recentelijk een kind heeft gekregen. Haar zus Kim kreeg in januari een dochter via een draagmoeder.

Het is duidelijk dat de Kardashians hun familie uitbreiden. We wensen Kourtney en haar gezin allemaal het beste toe!