Koopmeiners en De Roon in hoofdrol, maar Atalanta verliest toch van AS Roma

Koopmeiners en De Roon in hoofdrol, maar Atalanta verliest toch van AS Roma

AS Roma heeft afgelopen weekend een verrassende overwinning behaald tegen Atalanta. Hoewel Atalanta een sterke ploeg heeft, waren de Italianen uiteindelijk de sterkste. Ondanks dat twee Nederlanders in de hoofdrol stonden, was het uiteindelijk AS Roma die met de overwinning aan de haal ging.

De Nederlanders in kwestie waren Teun Koopmeiners en Rick Karsdorp. Koopmeiners speelde de hele wedstrijd voor Atalanta, terwijl Karsdorp de laatste twintig minuten in het veld stond. Beide spelers hadden een goede wedstrijd, maar helaas konden ze Atalanta niet naar een overwinning helpen.

De wedstrijd werd gedomineerd door AS Roma. De Italianen hadden meer balbezit en kregen meer kansen. Uiteindelijk was het Lorenzo Pellegrini die de winnende goal scoorde. Atalanta had nog wel een aantal kansen, maar helaas konden ze deze niet benutten.

Koopmeiners en Karsdorp hadden beide een goede wedstrijd, maar helaas was het niet genoeg om Atalanta naar een overwinning te helpen. Het is jammer dat de Nederlanders niet in staat waren om de wedstrijd te draaien, maar het is ook begrijpelijk dat AS Roma uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam.