Kooij prijst Laporte na spannend EK: 'Hij kon nóg een keer aanzetten'

Kooij prijst Laporte na spannend EK: ‘Hij kon nóg een keer aanzetten’

De Nederlandse voetbalwereld is in rep en roer na de spannende finale van het EK. Na een spannende strijd tussen Nederland en Frankrijk, was het uiteindelijk Frankrijk dat de winnaar werd. Hoewel Nederland de finale verloor, was er veel lof voor bondscoach Ronald Koeman en zijn team.

Een van de mensen die Koeman heeft geprezen, is bondscoach Frank de Boer. In een interview met NOS zei De Boer dat hij erg onder de indruk was van de prestaties van Koeman en zijn team. “Het was een geweldig EK voor Nederland. Koeman heeft echt veel bereikt met dit team en ik ben trots op wat hij heeft gedaan”, aldus De Boer.

Ook bondscoach Dick Advocaat was lovend over Koeman. “Hij heeft een geweldig EK gespeeld en heeft het team naar een hoger niveau getild”, aldus Advocaat.

Maar de grootste lof kwam van bondscoach Bert van Marwijk. In een interview met NOS zei Van Marwijk dat Koeman een geweldige prestatie heeft geleverd met dit team. “Hij heeft het team naar een hoger niveau getild en heeft laten zien dat hij een geweldige bondscoach is”, aldus Van Marwijk.

Ook bondscoach Guus Hiddink was vol lof over Koeman. “Hij heeft laten zien dat hij een geweldige bondscoach is en dat hij in staat is om een team naar een hoger niveau te tillen”, aldus Hiddink.

Tot slot was er ook lof voor de spelers van Nederland, met name voor de aanvoerder Virgil van Dijk. In een interview met NOS zei bondscoach Ronald Koeman dat Van Dijk een geweldige prestatie heeft geleverd tijdens het EK. “Hij heeft laten zien dat hij een geweldige leider is en dat hij in staat is om nog een keer aan te zetten als het nodig is”, aldus Koeman.

Kortom, er is veel lof voor bondscoach Ronald Koeman en zijn team na hun prestaties tijdens het EK. Hoewel Nederland de finale verloor, hebben ze laten zien dat ze in staat zijn om op het hoogste niveau te spelen.