Koninklijk Antwerp geeft binnenkort antwoord op schorsing van Overmars in Nederland

Koninklijk Antwerp heeft aangekondigd dat het binnenkort antwoord zal geven op de schorsing van Overmars in Nederland. De schorsing werd eerder deze maand aangekondigd door de KNVB, waardoor Overmars niet langer in staat is om te coachen bij de Nederlandse clubs.

Koninklijk Antwerp is een Belgische voetbalclub die momenteel deel uitmaakt van de Belgische Jupiler Pro League. De club heeft aangekondigd dat het binnenkort antwoord zal geven op de schorsing van Overmars. De club heeft aangegeven dat het een verklaring zal afgeven over de schorsing en de gevolgen ervan voor de club.

De schorsing van Overmars is een gevolg van zijn betrokkenheid bij een incident tijdens een wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax. Overmars was een assistent-trainer bij Ajax toen hij betrokken raakte bij een woordenwisseling met een speler van FC Utrecht. De KNVB heeft besloten dat Overmars voor een periode van twee maanden geschorst wordt, waardoor hij niet langer in staat is om te coachen bij Nederlandse clubs.

Koninklijk Antwerp heeft aangegeven dat het de situatie zal beoordelen en dat het binnenkort antwoord zal geven op de schorsing van Overmars. Het is nog niet duidelijk wat de gevolgen zullen zijn voor de club, maar het is duidelijk dat de schorsing een grote impact zal hebben op de prestaties van Koninklijk Antwerp.