Komend weekend en volgende week minder treinverkeer rond Schiphol

Komend weekend en volgende week zal er minder treinverkeer zijn rond Schiphol. Dit komt omdat er werkzaamheden worden uitgevoerd aan de spoorlijn. Deze werkzaamheden zijn nodig om de veiligheid en betrouwbaarheid van het treinverkeer te verbeteren.

De werkzaamheden zullen plaatsvinden tussen vrijdagavond 8 november en maandagochtend 11 november. Tijdens deze periode zullen er geen treinen rijden tussen Schiphol en Amsterdam Centraal. Ook zullen er geen treinen rijden tussen Schiphol en Amsterdam Zuid. Er zal wel een busverbinding zijn tussen Schiphol en Amsterdam Centraal.

Reizigers die vanaf Schiphol willen reizen naar andere bestemmingen, wordt geadviseerd om de trein te vermijden. Ze kunnen gebruik maken van de busverbinding of een ander vervoersmiddel zoeken.

Het is belangrijk dat reizigers deze werkzaamheden in acht nemen. Het is mogelijk dat er vertragingen optreden bij het treinverkeer na de werkzaamheden. Daarom is het aan te raden om vooraf goed te informeren over de actuele situatie.

Met deze werkzaamheden wordt de veiligheid en betrouwbaarheid van het treinverkeer rond Schiphol verbeterd. We hopen dat de reizigers hier begrip voor hebben en de werkzaamheden met respect behandelen.