Koeman verwacht dat Nederlandse ploeg slim speelt tegen Griekenland

Ronald Koeman, de bondscoach van het Nederlandse voetbalteam, verwacht dat zijn ploeg slim zal spelen tijdens de wedstrijd tegen Griekenland. De wedstrijd zal plaatsvinden op 7 oktober in Rotterdam.

Koeman heeft aangegeven dat hij verwacht dat zijn ploeg een tactisch goed spel zal laten zien. Hij benadrukt dat het belangrijk is om slim te spelen tegen Griekenland, omdat ze een sterke defensie hebben.

De Nederlandse ploeg heeft de afgelopen weken hard getraind om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de wedstrijd. Koeman heeft aangegeven dat hij verwacht dat zijn spelers hun best zullen doen om de wedstrijd te winnen.

De Nederlandse ploeg heeft al eerder gespeeld tegen Griekenland, waarbij ze met 1-0 wonnen. Koeman is van plan om dezelfde tactiek te gebruiken als destijds, maar met meer focus op de verdediging.

Het belangrijkste doel voor de Nederlandse ploeg is om de wedstrijd te winnen. Koeman verwacht dat zijn ploeg slim en tactisch goed zal spelen om zo de beste kans te maken om de wedstrijd te winnen. De wedstrijd tussen Nederland en Griekenland zal worden uitgezonden op 7 oktober in Rotterdam.