Koeman suggereert Verbruggen als doelman tegen Frankrijk: ‘Jullie zijn slim genoeg’

Ronald Koeman, de bondscoach van het Nederlandse voetbalelftal, heeft aangegeven dat hij Jeroen Verbruggen als doelman wil laten spelen in de komende wedstrijd tegen Frankrijk. Koeman zei: “Jullie zijn slim genoeg om te weten wie de beste doelman is.”

De wedstrijd tegen Frankrijk staat gepland voor komende maandag en Koeman heeft aangegeven dat hij Jeroen Verbruggen wil laten spelen. Verbruggen is een jonge doelman die al eerder voor Nederland heeft gespeeld, maar de afgelopen maanden niet veel speeltijd heeft gehad.

Koeman zei: “Jeroen is een goede doelman en hij heeft al eerder voor Nederland gespeeld. We weten dat hij de taak aankan en we denken dat hij de beste keuze is voor deze wedstrijd. Jullie zijn slim genoeg om te weten wie de beste doelman is.”

De wedstrijd tegen Frankrijk is een belangrijke wedstrijd voor Nederland, omdat het een kans is om punten te verzamelen in de kwalificatie voor het WK van 2022. Koeman is ervan overtuigd dat Verbruggen de taak aankan en dat hij de juiste keuze is voor deze wedstrijd.

Het Nederlandse elftal heeft veel vertrouwen in Verbruggen en Koeman is ervan overtuigd dat hij de beste keuze is voor de wedstrijd tegen Frankrijk. Het team zal er alles aan doen om te winnen en hopelijk zal Verbruggen een grote rol spelen in deze wedstrijd.