Koeman selecteert Blind, Weghorst en De Roon voor belangrijk duel met Grieken

Koeman selecteert Blind, Weghorst en De Roon voor belangrijk duel met Grieken

land

Ronald Koeman heeft vandaag zijn selectie bekendgemaakt voor het belangrijke duel met Griekenland. De Nederlandse bondscoach heeft Daley Blind, Wout Weghorst en Marten de Roon opgenomen in de selectie.

De selectie van Koeman bestaat uit een mix van ervaren spelers en jonge talenten. Blind, Weghorst en De Roon zijn allemaal spelers die al veel ervaring hebben opgedaan in het Nederlands elftal. Blind is een veelzijdige verdediger die al meer dan 50 interlands heeft gespeeld. Weghorst is een doelgerichte aanvaller die al meer dan 20 interlands heeft gespeeld. De Roon is een veelzijdige middenvelder die al meer dan 30 interlands heeft gespeeld.

Het duel met Griekenland is van groot belang voor de Nederlandse ploeg. Het is de eerste wedstrijd in de kwalificatiecampagne voor het EK van 2021. De Nederlandse ploeg wil laten zien dat zij klaar zijn om de strijd aan te gaan met de beste teams in Europa.

Koeman is ervan overtuigd dat de selectie die hij heeft samengesteld, in staat is om deze taak te volbrengen. Hij is ervan overtuigd dat Blind, Weghorst en De Roon een belangrijke rol zullen spelen in de wedstrijd tegen Griekenland.

De Nederlandse ploeg is klaar om het duel met Griekenland aan te gaan en hopelijk een goed resultaat te behalen. Met de selectie van Koeman lijkt de ploeg er klaar voor te zijn om de strijd aan te gaan met de beste teams in Europa.